Spring Gin

42% vol

Haal de lente in huis met deze Spring Gin en laat je verrassen door de smaken van frisse botanicals, appelbloesem, rabarber, citroenschil en viooltjes.

Prijs 500 ml: € 31,95 | Prijs 40 ml: € 5,15

Gin d’Amour

42% vol

Mysterieuze gin voor verleidelijke momenten: elke slok neemt je mee in een wereld vol passie en sensualiteit. 

Het typische karakter van de scherpzoete jeneverbes is verzacht door speciaal geselecteerde botanicals en aangevuld met smaken van fruitige bosbessen, warm cederhout, kruidige mirre en een vleugje kardemom. Meer dan alleen een gin, onschuldig op de tong en opwindend wild in de afdronk.

Prijs 500 ml: € 36,95 | Prijs 40 ml: € 5,15

Gin Rouge

42% vol

Mosel Dry Gin | Handcrafted

Zachte uitdagende gin op smaak gebracht met de rode wijngaard perzik uit de Moezel regio in Duitsland.

Prijs 500 ml: € 31,95 | Prijs 40 ml: € 5,15

Lemonthyme Gin

42% vol

Time for Lemonthyme!

Deze gin is de perfecte harmonie van frisheid en kruidigheid met een vleugje mediterrane flair. De sterke, frisse citroen met milde kruidigheid van tijm afgemaakt door speciaal geselecteerde botanicals en de typische zure jeneverbessennoot van de gin.

Prijs 500 ml: € 31,95 | Prijs 40 ml: € 5,15

Kamayuzu Gin

Japanse Gin – 42% vol

Een meesterlijk uitgebalanceerde gin met gember, cubeb peper en de smaak van Japanse yuzu.

De Japanse wereld van plezier wordt gekenmerkt door frisheid, lichtheid en harmonie en ligt aan de basis van deze Kamayuzu Gin. Fijn geselecteerde botanicals zoals koriander, citroenschil en jeneverbes op de achtergrond en geleid door de pure frisheid van Japanse citrus.

Prijs 500 ml: € 31,95

Himbeer Gin

Frambozen Gin – 42% vol

Himbeer meets Gin | Handcrafted

Een bijzondere gin met een fijne fruitige noot van frambozen. Deze frambozen gin is de perfecte afsluiting van een goede maaltijd, de hit op elk feest of gewoon de beste keuze om de dag af te sluiten.

Prijs 500 ml: € 31,95 | Prijs 40 ml: € 5,15 

Marille Gin

Abrikozen Gin – 42% vol

Marille meets Gin | Handcrafted

Zachte uitdagende gin op smaak gebracht met zongerijpte abrikozen..

Prijs 500 ml: € 31,95 | Prijs 40 ml: € 5,15

Pure Gin

40% vol

Hubertus Vallendar staat bekend om sterke dranken van de hoogste kwaliteit. De basis is niet zomaar water, maar “Noordwater”, bekend om de zuiverheid en de onvergelijkbare smaak.

Deze Pure Gin doet wat het belooft en is puur en uniek in design, kwaliteit en smaak.

Prijs 500 ml: € 41,90 | Prijs 40 ml: € 5,70

Sloe Gin

35% vol

Ben je op zoek naar een bijzondere, krachtige en expressieve gin? Dan heb je met de Sloe Gin precies het juiste gevonden: sterk van kleur en smaak, even expressief als uniek. 

Wanneer gin de fruitige en subtiel zoete smaak van sleedoorn ontmoet, is het sloe gin. Hoewel de naam doet vermoeden dat het hier om een Gin gaat, is dat niet het geval. Sloe gin is een vruchtenlikeur die is verkregen door sleedoornbessen te macereren in Gin en evt. sleepruimensap toe te voegen. Noem het gin, likeur of het zusje van gin, Sloe Gin zorgt voor een geheel nieuwe “gin”-ervaring.

Prijs 500 ml € 28,80 | Prijs 40 ml: € 5,15

Bewaaradvies: beste koel, donker en droog bewaren. Bijv. in kelder of koele voorraadkast, waar de temperatuur tussen de 15 en 20 °C ligt.