Miracle Liquors is een in likeuren gespecialiseerde slijterij met een unieke twist. In de winkel worden de likeuren verkocht vanuit grote glazen amforen met een tapsysteem en kan je zelf het formaat fles uitkiezen.

Met smaken die variëren van kruidig tot zoet is er voor ieder wat wils in ons prachtige assortiment te vinden. Bovendien hebben we ook gins, grappa’s, rum en wijnen te koop.

Op de tap

Miracle Liquors biedt een groot aantal likeuren en een paar grappa’s aan. Deze worden in de winkel gepresenteerd in grote glazen amforen met een tapsysteem en verkocht per 100 ml.

Door de unieke verkoopmethode kun je zelf een fles van de gewenste inhoud kiezen. Naast de standaardflessen heeft Miracle Liquors een groot aanbod met bijzondere flessen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om alle bij ons gekochte flessen van 200 ml of meer opnieuw te vullen in de winkel. 

Met meer dan 40 smaken, van kruidig tot zoet, in ons prachtige assortiment, is er voor ieder wat wils te vinden.

Glaswerk

Naast onze standaardflessen van 250 ml, 350 ml, 500 ml en 1000 ml heeft Miracle Liquors een groot aanbod met bijzondere flessen om te vullen met likeuren.

Daarbij bieden wij de mogelijkheid om alle bij ons gekochte flessen van 200 ml of meer opnieuw te vullen in de winkel.

Op de fles

Miracle Liquors heeft ook een bijzonder aanbod

met gins, rums, whisky, vodka en likeur een groot aanbod van bijzondere ginszijn het hele jaar door verschillende gins verkrijgbaar en wordt ieder seizoen uitgebreid met een speciale gin voor dat seizoen.

Rum, Whisky & Vodka

Miracle Liquors heeft 2 soorten rum, 1 whisky en 1 vodka in haar assortiment.

Recepten

Op zoek naar recepten voor een heerlijke cocktail of gin tonic?

Bekijk onze favoriete cocktailrecepten, die je makkelijk zelf thuis maakt.